Pin It

Widgets

Tempahan Tudung Labuh/Bidang 50/60 / Purdah/Niqab

Bissmillahirrahmanirrahim

Salam readers, kali ini empunya blog ingin mempromosikan jualan bagi sesiapa yang ingin membuat tempahan tudung labuh atau bidang 50/60 atau purdah/ niqab. Jenis kain yang di gunakan adalah koshibo. Jenis kain koshibo ini sangat mudah di bentuk kerana ianya tidak licin, tidak panas bila di pakai dan lembut.



Pelanggan boleh memiliki tudung ini dengan warna yang anda suka.








Tempahan mengikut ukuran labuh dan warna bergantung pada kesukaan pelanggan (STANDARD /PALING LABUH/ UKURAN SENDIRI)
*TUDUNG SAHAJA- RM 33 TERMASUK POSTAGE
*TUDUNG + PURDAH - RM 40 TERMASUK POSTAGE
*TUDUNG 3 SEGI BIDANG 60 KOSHIBO- RM 33 ( DILILINKAN) & RM 35 (KELIM TEPI)
*KAIN SAHAJA TANPA TEMPAHAN 1.5M, BIDANG 60, KAIN KOSHIBO- RM 18 TERMASUK POSTAGE

#Customers yang ingin mengepos kain sendiri untuk tempahan jahitan tudung juga turut di terima- RM 18 sehelai termasuk pos



#Purdah Biasa ( Getah/ Tali )- RM 12-13


 #Purdah Aisyah Humaira RM 25 termasuk postage

Sebarang tempahan atau pertanyaan boleh terus di komen atau melalui email ; ilovethesunnah@yahoo.com ataupun sms; 013203623 ataupun pm inbox di fb : https://www.facebook.com/naz.anah

*Yang tertutup itu lebih menawan*

8 comments:

~~Syai_Yuiko~~ said...

Assalam..nak tnye harge tdung labuh 2 skalik nga purdah ker?

Izyan.Nazihah.Abdullah said...

walaykumussalam
tak, kalau tudung sahaja rm 33, if tudung dgn purdah rm40 :)

syu safari said...

assalam..macam mana nak buat tempahan ya?

Izyan.Nazihah.Abdullah said...

Sis syu safari : Boleh contact dengan saya terus melalui sms : 0132036230 ataupun email : ilovethesunnah@yahoo.com :)

nurulfasiha said...

Assalam. Sy nak tnya kalau standard tu measurement dia berapa ye?

eycha said...

Assalam . Akak masih jual lagi ? Nak tanya standard tu besar nya mcm mane .

Anonymous said...

assalam...ana nak tye, tudung paling labuh pun rm40 ke set dgn niqab?? dan paten boleh silang bahu ker?

Linda said...

Assalamualaikum Cik Puan, saya sudah lama menyimpanhasrat untuk memulakan perniagaan menjual tudung labuh mengikut syarie ditempat saya, insyaAllah. Bagaimanakah cara caranya. Mohon pencerahan. Terima kasih.


Yang benar, Linda