Pin It

Widgets

Taman Saujana Indah, Presint 11

Bissmillahirrahmanirrahim

Dari Nilai ke Putrajaya semata-mata nak bersenam. Macam takde tempat bersenam paling dekat dah kan. Padahal kat pavi * tempat riadah di usim *ade je pun, hihi. Tapi tempat yang kami pergi bukan tempat biasa-biasa punya sebab tempat memang cantik serta harmoni dan sesuai untuk bersenam di waktu pagi ataupun petang. Tak caya eh cantik? Meh nak tunjuk gambar, okay .


Ini pandangan dari sudut atas. Tempat bersenam ni berdekatan dengan taman perumahan.
Sekitar jam 9 pagi. Kami bertolak agak lewat sedikit


Kawasan nya berbukit-bukit. So waktu ini kita orang memamg nak ke bukit paling atas *penat
 < Subhanallah macam kat luar negara kan. Hee >



Ini lah perjalanan kami ke atas, eh bukan bukan ini dah nak balik. Tapi macam ini lah suasana atau track tempat bersenam kat situ.


We * Reyn < tiada dalam bayangan;jurukamera>, Mun, Fairus & Me *


Haaaa, first-II kami nak daki, bunga ros dulu lah yang kami nampak . Ada pebagai warna; ungu, oren, merah, putih, pink dan kuning
*I love roses*


Pink rose


Red rose

Okay, done for uploading and showing off the pictures. So anyone who want to have a harmonies breath and relaxing your mind by looking of His creation, just go to Taman Saujana Indah, Presint 11, Putrajaya. Yeah, its really awesome to me. I love this place. Anyway, almost thank you to Cik Munirah Nazihah because she brought and drove us here. 

#Exam. Oh Exam. Bitaufiq Wannajah ^__^

1 comment:

Forever Hamba :) said...

Yeah! yan sebut nama orang lah. Terharuu :) next time kita gi lagi, okay.