Pin It

Widgets

Jadual.Exam

Bissmillahirrahmanirrahim

Err, lagi beberapa hari lagi. Tapi tak pernah nak serious. Main-main , ehh kira kau baca lah jugak kan, dari tak baca lagi tak dapat hapee. Erk ? Exam make me silence.


Dan sangat lama aku tak recharge balik, bukan masalah takde charger tapi battery selalu ja habis dek tak dapat nak lawan nafsu. Haishhh.

Dan aku tahu banyak benda yang kena hafal especially madah Fiqh Ibadat, ini betul-betul dugaan.Inshallah sempat >,<




Anyway, I wish luck for those who will facing the final examination for second phase of first year degree. I would like to apologize if I make some sort of mistakes and hurting you all guys especially bebudakss BLC 2. Human is not perfect at all. But I am trying to be the best among the best and try to cut off the unethical habits or attitudes. And you too, right? Lets reach our goal. Erk, not only get A++++ in our result but our faith too.
Doing right is more important than being right * - It's depends on you what you understood from this sentence.




_____________________________________________________________________________

[ JADUAL IMTIHAN FOR STUDENTS FIQH & FATWA 2011/12]
12/6 [230pm-400pm]- Dakwah
13/6 [900am-1130pm]- Fiqh
15/6 [900am-1200pm]- Business
19/6 [900am-1200pm]- Law
29/6 [900am]- Arab #erkk, tak dinyatakan dalam slip exam hehe#



NOTE : Aku tak harap dapat lebih dan banyak; sekadar yang terbaik bagi aku. Dan aku harap aku dapat terbaik dari yang lepas. For each phase I want to upgrade my pointer and faith.


No comments: