Pin It

Widgets

nak promote

Bissmillahirrahmanirrahim

Tengs lah kat kawan tuh kan buad blog untuk pertinam, cik Alyn. Btw, Pertinam stand as a 'PERSATUAN TINGKATAN ENAM' [ STAM ]. Walaupun, aku stay as a student form 6 selama tiga bulan, tapi terasa keakraban kami terlalu akrab. Baru tiga bulan jadi form 6 jadi kakak long dan abang long, banyak juga kami anjurkan program untuk sekolah dan adik-adik junior. Dan tak mustahil lah selepas aku tamatkan tiga bulan aku as a student form six banyak lagi aktiviti-aktiviti yang mereka anjurkan ^______^

Dah, tak mau mengarut lebih-lebih.
Nih linknya ; http://pertinam2010.blogspot.com/

No comments: