Pin It

Widgets

ringan.

Bissmillahirrahmanirrahim



Bulan lepas, banyak jugak aktiviti atau assignment yang belunggok itu di habiskan di luar kampus berbanding di dalam kampus, antara madah-madah yang terikat ialah; Business Management (Industrial Visit), Arabic for Academic Purpose I (Lakonan). Praise to Allah, kedua-dua madah tersebut dapat di habiskan pada bulan lepas. #aku tak mau berlakon lagi, harap next sem tiada lagi tugasan yang kena berlakon#

For this month, more focusing for both English I and II and Arabic. Quizzes and test two will be done in this month. Final exam is around Jun # emm ada lah lagi dalam 4 /5 weeks lagi untuk hadapi peperiksaan #

By the way, madah Fiqh Ibadat and General Principles of Malaysia Law shall for me to reread and make some revision.


. اللهم جعالنا من النّاجحين والفائزين لكل الإمتحان وفى الدنيا والأخرة
اللهم أمين 

#Ramadhan bakal menjelma. Moga aku bisa ketemu Ramadhan kali ini. Inshallah

2 comments:

Bushra Dina said...

Yan;

Setuju sangat. Letih kan ada banyak kena buat video ni?

Moga-2, tahun depan takde lagi assignment yang sebegini. Ameen.
:)

Nazihah.Abdullah said...

bushra :

insyallah ^-^