Pin It

Widgets

Iftor Jamaie ;PERTINAM :)

BissmillahirrahmanirrahimAlhamdulillah, kucupan syukur buatMu kerana Dia dapat menemukan kami semua pada hari ahad 28hb 8 2011. Majlis iftor tersebut di kelolakan oleh seorang saudara Anuar Syafiq bin Idrus iaitu bekas Setiausaha PERTINAM. Bertempat di  kantin DMW dan kami berkumpul sekitar pukul 5 petang lebih. Main menu : Nasi tomato dan air sarsi.


 a special cake for them :)
(saya yang buat tuh, hihi)

Kegirangan kami bersama turut di rasai dengan bertemunya sahabat-sahabat yang sudah hampir setahun lamanya tidak dapat bertemu. Seorang demi seorang sahabat datang dengan membawa buah tangan sedikit untuk berbuka puasa nanti. Keriuhan kami dan gelak tawa kami begitu mesra dan di selit pelbagai pengalaman dan perkongsian hidup masing-masing. Seronok !

Terima kasih sahabat kerana sudi juga hadir dan mengisi masa bersama kita ke majlis berbuka puasa untuk PERTINAM 2010. Kepada yang tidak dapat hadir, tidak mengapa. InsyAllah pada hari lain dan tahun lain kita bisa ketemu lagi. InsyAllah.
Credit buat mereka :
Hazirah*Amira*Amiza*Amiza Jidin*Adilah*Aisyah*Hafizah*Widad*Atikah*Fatin Shuhada*Nazirah*Syima*Muteah*Durratunnadhirah*Ukht Syahida*Ukht Syuhada*Aziemah*Afifah*Liyana*serta mereka-mereka lelaki*
ibtisam92
^^


1 comment:

ali imran abd rahman said...

wah...nampak meriah..alangkah bestnye kalau ak ada sekali tyme nih/..