Pin It

Widgets

:)

Bissmillahirrahmanirrahim

Alhmdulillah ..
Thanks Allah for everything :)








Sekalung tahniah buat mereka jua kepada para sahabat sahabat Tamhidi USIM. Kerana hari ini keputusan final exam kita sudah pun keluar. Aku sangat bersyukur kepadaNya ,kerana ada sedikit peningkatan bagi semester dua ini. Nways , Thanks alot to all my friends yang selalu bagi semangat dan dorongan especially to my roomate Nik NurHaziqah ( you are the best student +deanlist too, I have thought it my dear . hehehe) , Amirah Esa, Nurul Asma , Hasanah , Baiti , Intan and all group one TSU and all TSU students. 
Mabruk alaikum :)

Even I got good result in Law subjects (emm tak superb pon , biase aje tapi rasa boleh go on dgn subjek ni ) , but I love more FIQH FATWA , hehe. The law subject make me burden to memorize all the facts+cases actually , I more prefer to memorize the Addin facts :) ( Agama itu sangat penting bagi aku )Moga moga dekan Fakulti Syariah dan Undang-Undang terima aku punya surat permohonan untuk tukar kos nanti, amin.amin.amin
| Doa kan untukku jua |

ibtisam92
^^

4 comments:

Ummu Nuha said...

salam..tahniah di atas kjayaan ukhti ibtisam.moga sukses selalu :)

I B T I S A M said...

besa besa je la kak ,hehe
Nways thanks ya :)

Mira Amran said...

tahniah yan. Alhamdulillah. Hari tu dah tinggi ni lagi tinggi. hihi. Gudluckk :D

I B T I S A M said...

hehe , tak tinggi sangat laa,
biase je cik Mira :) Thanks ya !

and you too yeah :)mabruk mabruk :)