Pin It

Widgets

selamat tinggal tamhidi

Bissmillahirrahmanirrahim

Alhmdulillah , semalam langsai nya hutang aku untuk menghabiskan kehidupan tamhidi dengan berakhirnya paper English for Law 4 pada pukul 5 petang. Bersyukur kehadrat Ilahi kerna aku mampu membuat dengan terbaik even ada la jugak certain certain soalan yang aku tak bape confident jawab , hmm kebiasaan la tuh ada je yang tak perfect , no hal lah , small matter je . Tawakal je pada Nya ,sebab kita dah berusaha dengan baik. :) Rasa memang tak sangka la dah habes tamhidi . aishh , hee ~

Dan 2malam  semalam ada dinner bersama pelajar TSU 2010/2011 di PUSAT KOMERSIAL, sangat best , keadaan yang agak riang dan ria terasa sedih dan sayu la pulak , nak tinggalkan kawan kawan yang amat di sayangi. Entah la dapat kekalkan kerapatn ukhwah itu tika di fakulti nanti . Harap harap boleh utuhkan lagi.InshAllah


agak kabur laa
haa ini  la dewan peperiksaan kami
dekat stadium nilai tertutup
huu! 1st tyme aku msuk dewan ini , cuak sangat
sekrang dah ok, biasa aje


our signature  :] last day..dah penuh dh kan, ^^
ini kehadiran untuk kelas English for Law 3
miss Afzan :)


aishh , pengepit kuku pun ada juga dalam pic ni
ini waktu detik detik nak hadapi final exam in study week
ini note law and society hee
asyik bace aje , boring , kita buat note pulak , tulis tulis :]]



ha ini note gpml ( General Principles Malaysia of law)
tulisan aku agak buruk la waktu ni, bnyk benda aku tulis
anda semua mesti pelik kan , kenapa la budak law belajar bab battery
haa takpe nak tahu lebih lanjut nanti anda semua baca buku gpml ye :)



tempat students' law  buat rujukan d library
(_^)


haha, gelas dan keropok
tika aku mengantuk dua bendalah ini lah yang aku pastikan letak di atas almari
sometimes air nescafe sometimes milo sometims susu
ini keropok ape nth tapi apa2 pun untuk menghilangkan dari mengantuk
aku beli keropok ini pun depan rumah aku
diorg buat invitation to treat
aku p meng'offer'kan diri nak beli
maka berlaku acceptance
kalu nk revoke boleh gak even the other party does not in her knowledge
heee -ingatan aku msih segar bugar lagi -




haa, berbekalkan tin biskut di sebelah inilah almari aku
tak banyk buku sebab aku dah simpan stgh dalam beg
kalu tak ,padat je almari ni :)
ha itu kitab tafsir ibnu kathir 3 jilid , trjemahan arab
then kitab mutawatto 2 jilid 
moga aku dapat beli kitab tafsir ibnu kathir 10 jilid terjemahan melayu
inshAllah




haaa ini lah rumah kedua aku
rumah ku syurga ku
bersama housemate tercinta
aishhh ,
aslnya kami tingal di tingkat 5 tapi akhirnya berpindh ke tingkat 2 
disebabkan elektrik di rumah kami ayik black out je
asal iron baju , terpdam habes sume lampu jadi kenal la pindah , berbahaya kalu still stay kat situ jugak
agak penat la juga pindah memindah ni dah la semua pakat kalut dengan kerja masing masing
cubaaan je tuh
best la jugak stay kat 2nd floor
takyah panjat tinggi tinggi dah
:P



lubang tikus
haha
bukan bukan ini lubang short cut
no need to go depan save masa
:)



mengncam sangat kucing ini
ha ini kucing oyen
comel kan, ramai yang suka bermain dgn kucing ini
kelincahannya dan kecomelannya




permainan ini khas untuk kanak-kanak
tapi yang besar besar pun main jugak
heee
 biasalah rindu akan alam keanak anakan
:D



vanilla cake
makan sama sama bersama housemate 
ade orang belanjakan kata nik
nth la sape orangnya
thnx yaa :)
sedap sangat 
:X


 ini lah keadaannya , alhmdulillah dah kemas
cume ade je bberpa buku belum di simpankan lgi nk bace sebelum balek





dan meja aku takde selerak selerak lagi
huuu,



dan terakhir sekali
ini lah yang boleh ku katakan
:( :) :]:x


selamt bercuti kawan kawan
moga di jodohkan lagi untuk bertemu semula di bulan september
insyAllah

ibtisam92
^^

1 comment:

Khazinatul Asrar said...

Alhamdulillah,
rindunye kt umah sayee