Pin It

Widgets

kawankawan TSU ONE :) B.E.ST !

Bissmillahirrahmanirrahim

Hari Khamis , cuti umum  raya Thaipusam , bagi kaum iNDIA , :)
Oleh maka itu , TSU ONE , have decided to get our dinner together at restaurant RASAMAS :) yeah , we have a great and enjoyable day together , 
happy.happy.
gelak ketawa bersama mereka :)

Dinner yang kami makan  ini bukan sebarangan dinner , sangat banyak makanan , agak mewah kami makan , sebab kami guna kupon , buy ONE free ONE ! :) BEST :D

ada juga sebahagian rakanrakan yang berpuasa , jadi makan dan berbuka puasa bersama mereka .sementara menunggu masa untuk berbuka , sempat juga aku meyelesaikan masalah puzzle . kertas puzzle tuh memg tersedia di ats meja makan kami ,bersama mereka NIK , JIHAN , BAITI , INTAN.

cooppp ! ada seorang waiter nama sejenis dengan aku , IZYAN  :)
hehe . tapi agak sedih bila aku melihat insan yang namanya sebijik mcm aku  walakin ,cara pemakaian and free hair nya , tak menunjukkn maksud nama itu sendiri , 
buat malu aja
* ok, ini kisah lain takperlu di perbesarkan lagi*

mari berbalik pada cerita sebenar , 

 ini muka depan :)




 ini kertas belkangnya , baru berapa kerat ja aku jawab , payah sungguh :) tema soalan ini berkatan CHINESE NEWYEAR ;;]]




nasi lemak :)


ape nama nth nama kek ni ..
  ; ade lagi gmbar makanan, tpi , internet networking sangat sangat slow


gambarkami ?
takperlu ditayang 
malu :)
blushing ~~
haha

agak riuh dan gembira memndgkan hnya kami shaja yang berada di situ , ada la jugak pelanggan yang lain tapi  di akhir dan di awal2 kami berda di situ
makan suap menyuap
bak kata seorang shbat aku , " kalu makan suap menyuap ni , kita akan cepat kenyang "
 ya betul la tuh ap yang dia cakap , serious kenyang , hehe
pinggan terbang ke sini ke sana
pakatpakat rasa makanan 
merasa diri  kita semua dalam kehangatan ukhwah yang utuh
harapan agar ia mekar selalu


credit tO pelajar banat TSU ONE :) :
AMIRAH , HASANAH , NURUL ASMA , AMALINA , SAMERAH,NIK, FARHANA, HANA , DINA , ALINA FARAH , HUSNA,SAKINAH, AFIQAH ,JIHAN ,BAITI, UMI HAJAR ( takdpat hadir bersama kami) ,INTAN


ibtisam92
^^

No comments: